Nunta Raluca si Robert

Nunta noastra a fost intr-adevar una de vis si nu spun doar eu asta. Acest lucru s-a datorat “desfasurarii de forte” si tuturor oamenilor care au contribuit la organizarea ei,  dar a fost de vis in primul rand pentru ca a fost a NOASTRA, pentru ca ne-am implicat mult, am facut totul cu drag, am fost organizati si am stiut ce vrem.

17

Imediat dupa momentul cererii in casatorie am inceput sa ma documentez, sa caut poze pentru inspiratie si rochii de mireasa,  stiind ca totul va fii clasic, elegant si cu bun gust.  Am vrut neaparat o nunta de noapte si pot sa spun ca asa ne-a gasit locatia pe noi si nu invers (pentru ca sincera sa fiu, imi doream o nunta intr-un cort alb, cum vazusem doar in filme) dar cand am vazut-o a fost dragoste la prima vedere, la fel cum s-a intamplat si cu noi doi …

Furnizorii i-am ales in functie de cum ne-au impresionat la alte evenimente la care am fost si de cum s-au facut ei remarcati, alegerea rochiei de mireasa, a DJ-ului si a fotografului fiind cele mai importante pentru mine. Am fost foarte incantata de pozele facute de Mustea Mihai Dan si de faptul ca am avut parte de mai multe sesiuni foto, atat inainte cat si dupa nunta, unde am fost mult mai relaxati. Sunt de parere ca este extrem de important sa ai un wedding planner/organizator/consilier/staroste/M.C.(nu conteaza cum se numeste) macar pentru ziua nuntii daca credeti ca le aveti toate sub control inainte, un expert stie ce trebuie facut si cand este timpul potrivit astfel ca totul sa iasa perfect, asa cum ne dorim cu totii!

Culorile nuntii au fost date de culorile din sala de bal, visiniu si alb, totul invartindu-se in jurul acestei palete de culori, inclusiv rochitele nepoticilor mele, cosuletele pentru petale, pernuta de verighete, aranjamentele florale, lumanarile.

8

Am vrut sa ne surprindem invitatii si am reusit asta inca de cand au dat cu ochii de textul invitatiei, marturii, barul de dulciuri si nu in ultimul rand de lampioane.

3

Ne-am distrat copios compunand textul pentru invitatii, facand marturiile din batoane de scortisoara (preferata noastra) pe care le-am terminat cu ajutorul domnisoarelor de onoare si a cumnatelor (multumim mult de ajutor!), lampioanele le-am lansat la ora 12 noaptea cand implineam 5 ani de relatie.  A fost un moment deosebit, invitatii ne-au uimit pur si simplu cand la indemnul organizatorului au lasat ciorba si au iesit cu totii afara la “marea lansare” si la artificii!

4

Vineri am facut bufetul de dulciuri, relaxarea mea dinainte de ziua cea mare ce a functionat mai bine decat o zi la spa cu fetele J Atat de mult mi-a placut incat am decis sa ma ocup cu asta si am creat ceea ce a primit numele de Lara Sweet Events https://www.facebook.com/LaraSweetEvents, un proiect de suflet in care imi dedic talentul clientilor mei. De fiecare data cand organizez un Candy Bar pentru o nunta impartasesc emotiile cu miresica si imi aduc aminte de ale mele din acea zi!

11

Am mai facut cu manuta mea: paharele noastre si ale nasilor, umerasul pentru rochita de mireasa si cel pentru costumul mirelui, guestbook-ul; cumnata mea a facut cupcakes-urile de pe candy bar si tortul mirelui, soacra-lumanarile pe masa preziduala.

7 9

In ziua nuntii m-am simtit ca o printesa, caleasca mea fiind o masina clasica, salutand princiar spre numerosii trecatori veniti la sarbatoarea orasului nostru, Sarbatoarea Castanelor. Desi am zambit non-stop, am avut mari emotii tot timpul, mai ales cand a venit mirele dupa mine acasa! Emotiile au tinut pana dupa vals pentru care am repetat mult, invitatii ne-a spus ca trebuia sa ne facem dansatori profesionisti!

2

Am avut doua buchete,  pe cel din trandafiri albi, ranunculus si praline de ciocolata Ferrero Rondnoir l-a prins o prietena si cel din trandafiri visinii cu cristale l-am pastrat pentru forever after…

10

Am avut incredere in toti oamenii care au avut de-a face cu organizarea nuntii si ei nu m-au dezamagit! Sfatul meu este sa va alegeti din timp totul, sa va organizati foarte bine, iar daca nu stiti exact ce vreti sa apelati la oameni care sunt in domeniu si care va pot sfatui, sa va odihniti inaintea nuntii, sa va bucurati din plin de ziua voastra si sa nu va lasati influentati de ceilalti daca stiti ca va doriti cu adevarat ceva!

16

Lasă un comentariu